Προφίλ

Λίγα Λόγια

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…

 

Στην Αιγιάλεια, μια περιοχή φημισμένη από το παρελθόν για την παραγωγή κρασιών,  η οικογένεια Κατσικώστα παράγει κρασί από το 1946. Ο αείμνηστος πατέρας μας Κωνσταντίνος έχοντας κληρονομήσει το μεράκι των γονιών του, για την παραγωγή του καλού κρασιού, συνέχισε την παράδοση με πολύ αγάπη και σύνεση  εξοπλίζοντας το 1962 το οινοποιείο του με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της εποχής.

Σήμερα, η Τρίτη γενιά της οικογένειας, τα παιδιά του Λουκάς & Σωσάννα, έχοντας αποκτήσει πολύτιμες γνώσεις σπουδάζοντας σε Γαλλικά πανεπιστήμια, συνεχίζουν με ευθύνη και συνέπεια την παράδοση που κληρονόμησαν, και παρουσιάζουν πλέον τα πιστοποιημένα με ISO 22000 ποιοτικά οινικά προϊόντα με την επωνυμία ΚΤΗΜΑ ΑΧΑΙΩΝ.

 

 

 

ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ…

 

 

Το οινοποιείο του κτήματος στεγάζεται σε διώροφο κτίσμα που μετά την ριζική ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό του το 2007, αποτελεί σήμερα ένα άρτια εξοπλισμένο κέντρο οινοποίησης, παλαίωσης και εμφιάλωσης , όπου η boutique οίνου & accessories, συμπληρώνει τους επισκέψιμους χώρους, προσφέροντας στους φίλους του κρασιού την εμπειρία της ξενάγησης και της γευσιγνωσίας.

 

Δραστηριότητες

ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ